Referencer

Jeg har gået i terapi hos Pia i flere perioder i mit liv. Det er noget af det bedste jeg har gjort for mig selv! Pia har givet mig indsigt i mig selv, har hjulpet mig til at binde sløjfer i mit liv, men har først og fremmest været sammen med mig og givet mig rum til at tale, om det der er svært. Pia er tilstede på en meget nærværende og empatisk facon.

Mand

Jeg har gennem halvandet år været i terapi hos Pia. Hun er yderst kompetent, professionel og tillidsvækkende med stort nærvær og varme. Pia har bidraget til at jeg kunne holde fokus på det væsentlige i mit liv, samt prioritere mellem de mange valg jeg stod overfor. Pia har støttet mig i en periode, hvor jeg havde vanskeligt ved at tro 100% på mig selv.

Som person plejer jeg som regel at se nye mennesker lidt an, men i forhold til Pia har jeg meget hurtigt følt mig så tryg, at jeg har kunne sætte ord på selv vanskelige eller sårbare emner. Dette mener jeg skyldes Pias meget empatiske tilgang og væsen. Jeg har oplevet at hun altid er yderst moralsk og etisk funderet, så efter samtaler med Pia, så har mine ideer og tanker fortsat været mine, men hun har udfordret mine tankerækker samt ræsonnementer, og evnet at give mig anerkendelse og opbakning undervejs. Det har været en stor oplevelse på for mig, at opleve en både fysisk og psykisk forandring hos mig selv efter en samtale med Pia, og det har jeg ikke oplevet med andre.

Jeg kan varmt anbefale Pia, hvad enten det drejer sig om udfordringer på jobbet, stress/tankemylder , emner af mere personlig karakter eller blot ønsket om personlig udvikling.

Kvinde 39 år

 

Jeg har jeg længe ville skrive et brev til dig, fordi jeg har brug for at sige TAK! Tak fordi du er en af de mest skønne, kærlige, inspirerende, kompetente og tillidsfulde mennesker jeg har mødt i mit liv. Tak fordi du kunne rumme mig, da jeg havde den værste periode i mit liv. Tak fordi du blev ved at række ud efter mig, hver gang jeg ikke magtede selv at bede om hjælp. Tak fordi du fik mig til at føle mig selv og min krop igen. Tak fordi du åbnede mine øjne for så mange af mine egne begrænsninger her i livet og tak for din kæmpe tålmodighed.

Jeg tror på du var præcis det jeg havde brug for, for ikke at opgive livet på det tidspunkt. Jeg havde ikke været her i dag hvis det ikke var for dig, og jeg havde ikke været den jeg er blevet til i dag, hvis det ikke var for dig. “

Pige, 25 år

For os var formen rigtig god, og gav os en tryghed, til det der var svært. Det er dejligt at du bruger dig selv som eksempel. Vi har altid følt os trygge og du har en god fornemmelse for hvor tæt du kan gå. Vi fik indsigt i, at vores historie gav mening i vores forhold på en kompetent og empatisk måde.

Par

Jeg ville bare sige tak for et, indtil nu, rigtig godt forløb hos dig. Jeg synes, du har været helt fantastisk, og jeg sætter enormt stor pris på, hvad du (sammen med mig) har gjort for mig. Tusind tak fordi du altid var der til at gribe mig.

Kvinde 40 år

Referencer

Referencer

 

Vi har gået i parterapi hos Pia. Hun er bare god. Den ene af os var lidt skeptisk ved terapi, men at gå hos Pia gav så meget mening. Hun evner at være tilstede på en måde, så vi begge følte os set og hørt, og hun ved så meget, som hun gavmildt deler. Det eneste vi ville ønske var, at vi var kommet hos hende noget før.

Par

Pia har været vores faste holdepunkt I en meget vanskelig tid for os som par. Vi valgte at gå fra hinanden i processen, og det lykkedes os at bevare en rimelig omgangstone takket være de værktøjer og indsigter i hinanden, som Pia gav os. Vi er meget taknemmelig for Pias varme støtte til os begge.

Par

Pia har været min faste støtte igennem en periode af mit liv hvor jeg har været igennem mange forskelligartede udfordringer, bl.a. en skilsmisse. Pia har gennem ærlighed, nysgerrighed og stor empati formået at give mig tid og rum til at mærke mig selv og finde den vej jeg skulle gå. Hun er særdeles professionel i sin tilgang og har en fantastisk evne til at få mig selv til at se vejen frem, og den måde jeg skal håndterer mine udfordringer på.

Kvinde 51 år

Through her personal development, knowledge and broad experience she has helped me and encouraged me in finding my own way in life. Her maternal instincts and kindness have always created a safe feeling within me. She is a wonderful person.

Kvinde

Jeg mødte Pia på et tidspunkt i mit liv hvor min kæreste lige havde forladt mig. Pia var i den efterfølgende proces en kæmpestøtte. Mit liv var et stort kaos og jeg kunne ikke andet end græde og bebrejde mig selv al det jeg kunne have gjort anderledes. Jeg fik så stor tillid til Pia, og det var en af grundene til at jeg langsomt kom igennem min sorgkrise og kunne se fremad igen. Pia fik mig til at mærke min krop, og hjalp mig med at få indsigt i hvem jeg er.

Kvinde, 42 år

Vi valgte at gå i parterapi på et tidspunkt i vores liv, hvor der var et stort tillidsbrud. Vi var i en lang proces gennem flere år. I dag er vi ”lykkelige” sammen, vi er stærke, vi har genoprettet tilliden og vi har fået nogle gode værktøjer, som vi ofte benytter. Vi er utrolig taknemmelig over, at vi valgte Pia. Vi havde prøvet andre parterapeuter, men hos Pia fandt vi tryghed, ro, viden, empati og indsigt, og vi følte os begge set og hørt. Gennem processen lærte vi meget om hinanden og ikke mindst os selv.

Par