Om Pia

Jeg er uddannet hos DIPU, Dansk Institut for Psykoterapi og Uddannelse, og jeg har en specialuddannelse i parterapi som Imago Relationship Therapist hos cand.psych. Jette Simon og cand.psych. John Mortensen. Jeg er medlem af Dansk Psykoterapeutforening hvor jeg er underlagt Dansk Psykoterapeutforenings etiske regler, som blandt andet foreskriver tavshedspligt. Supervision modtager jeg løbende.

Jeg har været med i bestyrelsen i Dansk Psykoterapeutforening i 5 år og formand for bestyrelsen fra 2015-2018

Jeg er født i 1957 i Lyngby, jeg er gift med Kim og vi har tilsammen 4 børn. Jeg har arbejdet med mennesker i mange år og jeg brænder for at være en del af den udviklingsproces der sættes i gang, når mennesker arbejder med sig selv og opnår større selvindsigt.

Jeg tilbyder også psykoterapi / parterapi på engelsk.

Hvad er organisk psykoterapi

Organisk eller kropsorienteret psykoterapi er en samlebetegnelse for en række psykoterapeutiske metoder, der anvender sammenhænge mellem psykologiske og kropslige forhold. Organisk Psykoterapi er en særlig samtaleform, hvor vi i fællesskab undersøger de problemstillinger, der ligger til grund for at klienten eller parret søger professionel hjælp. Kroppen kender som regel svaret, men vi er blevet dårligere til at lytte til de signaler den sender.

Det er meget individuelt hvor lang tid et terapiforløb strækker sig over. Konkrete mindre problemstillinger kan ofte klares med få gange, mens et forløb hvor vi arbejder i dybden med de mere grundlæggende dele af personligheden kan strække sig over flere uger/år. Tiden spiller en væsentlig faktor i processen, idet det især er mellem sessionerne at tingene rykker.

Pia Jeppesen

Pia Jeppesen

Psykoterapeut &
Certificeret Imago Relationship Theraphist

Fotograf Susanne Eghoff 

Priser

- Individuel terapi – 1 ½ time: 1.000 kr.
- Parterapi – 1 ½ time: 1.200 kr.

Adresse

Egehegnet 5
2850 Nærum

Er du i bil, er der gode parkeringsforhold

Kontakt mig


20 18 13 33