Lederudvikling

Nogle har naturlige lederegenskaber – andre må kæmpe mere og lære det ved hjælp af kurser og forskellige værktøjer

Det kan være du ønsker, at vi fokuserer på din performance og lederstil. Gennem øget  selvindsigt vil du opnå bedre personlig gennemslagskraft og en bedre forståelse for dine medarbejdere, kolleger og samarbejdspartnere. Vi kan se på dig som leder i mødet med andre mennesker, og din forståelse og accept af det du er, det andre er, og det der er virkeligheden i virksomheden. Vi kan for eksempel se på lederrollen i hverdagen, ved MUS-samtaler, konflikter, sygefraværssamtaler etc.

Nogle har naturlige lederegenskaber – andre må kæmpe mere og lære det ved hjælp af kurser og forskellige værktøjer. Stadig er det svært, fordi mange kæmper med for eksempel generthed, vrede, mindreværdsfølelser eller andre personlige ting de har med i bagagen. Det kræver stor selvindsigt at få det bedste frem i sig selv som leder, og samtidigt kunne være en god støtte og inspiration for sine medarbejdere.

Ved at tage udgangspunkt i din virkelighed vil vi arbejde med, at du bliver mere bevidst omkring din måde at lede på. Det kan være du ønsker at være mere synlig eller måske mere empatisk. Mange oplever den konstante forandringsproces i mange virksomheder som et pres. Du skal hele tiden præstere samtidigt med at du skal være motiverende for dine medarbejdere.  Du har aldrig tid nok og derfor bliver du nødt til at prioritere.

Vi arbejder med balancen mellem at være leder og de konstante krav fra virksomheden og familien. Af et lederudviklingsforløb hos mig kan du forvente at:

• Dine evner til at kommunikere, forhandle og samarbejde forbedres.
• Du bliver bedre til at motivere, uddelegere og opnå tillid.
• Du bliver bedre til at træffe beslutninger.
• Du bliver mere effektiv.
• Du oplever større trivsel og et større mentalt overskud.
• Du opnår større gennemslagskraft.

Jeg har også været i ledende stillinger i mange år, og har på egen krop mærket hvorledes mange opgaver og lange arbejdsdage har været svært foreneligt med et familieliv. Ofte har jeg oplevet, at hverdagen kører i højeste gear og det meget kontrastfulde i at komme hjem til en anden virkelighed. Ved at gå i terapi og gennem min uddannelse har jeg lært at få balance på disse fronter i mit liv.

Kontakt mig for at høre mere om hvad jeg kan tilbyde.

Pia Jeppesen
Psykoterapeut MPF

Fotograf Susanne Eghoff 

Priser

- Individuel terapi – 1 ½ time: 1.000 kr.
- Parterapi – 1 ½ time: 1.200 kr.

Adresse

Egehegnet 5
2850 Nærum

Er du i bil, er der gode parkeringsforhold

Kontakt mig


20 18 13 33